Vladislav Bidikov – BLOG

17-09-2004

Напорен период

категорија: — Бидиков @ 1:16 am

Епа деновиве морав да ги посветам на факултетот па затоа немав време да напишам некој нов текст. Плус имав проблеми со мрежната карта и бев преангажиран со проектот Гајтанлес.

Ново е што конечно имав прилика да направам тунел меѓу два линукс системи. (за ова повеќе наскоро)
Иначе ако ве интересира моето елфско име е: Oropher Calaelen, а хобитското: Mongo Deepdelver. Ако ве интересира кои се вашите имиња видете овде.

Ај доста беше за денеска мисли од малиот мозок.

No Comments

Нема коментари.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.