Vladislav Bidikov – BLOG

23-10-2007

24h после PSI 0.11

категорија: — Бидиков @ 11:12 am

Подолго време ја користев бета верзијата на мојот омилен Jabber клиент, а веќе 24 часа сум на финалната верзија која излезе на 15 октомври. Генерално доста од работите се сменети на подобро, но имам чуство дека оваа верзија е нешто повеќе лакома на меморија … сепак тоа треба да се провери …

За оние што сеуште незнаат – трк на освежената http://psi-im.org/ за да видите за што станува збор …

3 коментари »

  1. Ако не ти е проблем, ѕирни го преводот на линукс. Мене нешто не ми чини во options -> shortcuts.

    Comment од Новица — 24-10-2007 @ 11:25 pm

  2. Ќе го видам … иако незнам зошто ама линукс верзијата на ПСИ 0.11 е далеку понестабилна од 0.10 … чудно :)

    Comment од Бидиков — 25-10-2007 @ 1:17 am

  3. bravooo

    Comment од dragana — 28-10-2007 @ 1:49 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Остави коментар