Vladislav Bidikov – BLOG

1-09-2007

Конечно добри интернет понуди во Македонија

категорија: — Бидиков @ 2:37 pm

Тоа што ова 1-во септемвриско утро го донесе навистина ме натера да пишам пост после којзнае колку време …

Во ист ден 2-та спроред мене најсериозни интернет провајдери ги промовираа своите интернет пакети …

1) МТ.НЕТ во 10.38 сабајлево лансираше 3 нови пакети за резиденцијалните корисници и уште толку за бизнис корисниците. Деталите се ОВДЕ – старите паќети сеуште постојат, но мојата прогноза е дека ќе бидат многу брзо заборавени (и така не беа тоа пакети за широкопојасен интернет)

2) Телекабел (Моби, Роби, Теленет, Имиџ) на инфо каналот имаше најави, а денеска веќе почнаа со флаери …

Бујрум флаерот е даден подоле:

ТК Флаер

Коцката е фрлена !!!!

П.С:
Ова е последниот пост на блогот пред неговата преселба на нов хостинг која треба да се случи до крајот на наредната недела …

2 коментари »

  1. паќети има во маќедонија. а во македонија има пакети.

    Comment од Anon — 1-09-2007 @ 4:14 pm

  2. tose pese najdobar peac i site gi pocituvase najdobro na narodot.tose zamina i ke bide del od naseto srce.pocinuvaj vo mir.

    Comment од sanja — 17-06-2008 @ 2:15 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Остави коментар