Vladislav Bidikov – BLOG

10-10-2006

Google го купи YouTube за 1.65 билиони долари

категорија: — Бидиков @ 12:33 pm

Се шушкаше неколку денови, но еве сега е и официјално – Google е новиот сопственик на YouTube, популарниот сервис за хостирање на кратки видеа.
Google и Youtube

Останува да видиме што ќе се промени кај YouTube со новиот сопственик …

No Comments »

Нема коментари.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Остави коментар