Vladislav Bidikov – BLOG

8-05-2006

Еве ме повторно назад …

категорија: — Бидиков @ 10:22 pm  (Mood: cool)

Еве го назад мојот блог – овојпат на нов хост и со нова адреса …

Благодарност до Дамјан што ја пренасочи старата адреса (http://bidikov.softver.org.mk) која и понатака ќе продолжи да фукнционира заедно со новата адреса: http://vladislav.bidikov.com.mk

Во меѓувреме се случија неколку интересни настани за кои можете да прочитате во прозорчето од вашата десна страна :)

1 коментар »

  1. aj dobrodojde

    Comment од волан — 4-07-2006 @ 5:31 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Остави коментар