Vladislav Bidikov – BLOG

27-10-2005

З’ш не пишувам на блогот веќе неколку денови …

категорија: — Бидиков @ 10:50 pm

Епа искрено ништо ново нема од МТ (што беше една од најактуелните теми изминатиот месец) они се на нивното – ние понатака мораме да бараме излез кој како знае …

Иначе, пред два дена, повторно МТ(нет) беше нападнат, ама овојпат и ОнНет и изгледа и Сонет … и сеуште се прават анализите кој што и како сакал да постигне со нападот, но едно е јасно македонските интернет корисници (кои се во се помал број) јасно ги чуствуваа последиците …

За крај – се моли среќниот пронаогач на Elcon USB ADSL модем да се јави на рецепција … за да му дадам совети за негово правилно користење :)

2 коментари »

 1. Бидиков, дај бе работи нешто у врска со слободен софтвер, кој ги ебе мт.нет ебаго. :)

  Comment од ufo — 28-10-2005 @ 12:04 am

 2. Kaj si be decko,

  Pusti aber na mojot e-mail. Te baram vo Vrska so edna rabota.

  Pozdrav
  Riki

  Comment од Riki — 8-01-2006 @ 10:07 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Остави коментар