Vladislav Bidikov – BLOG

19-10-2005

Значи овој спајдерот на pogodok.com.mk жива досада е

категорија: — Бидиков @ 9:52 pm

Гледам и други (поточно: Стојмир) си имаат мака со новиот пребарувач (кој ми личи на најнеоптимизираното парче софтвер во животот).

Јас проблемот го решив брутално – целата класа на адреси морав да ја банирам бидејќи 5 дена чекав одговор (и сеуште чекам) на прашањето зошто нивниот „најдобар во свет“ спајдер ми троши цел МЕГАБИТ од мојот сервер …

Значи дефинитивно овој пребарувач не го препорачувам на никого …

2 коментари »

  1. jebi ga, objasni malku da te razbereme i nie nepismenite!

    Comment од goran — 13-12-2005 @ 9:24 pm

  2. When you are in the corner and have no cash to go out from that point, you will need to receive the loan. Just because it should aid you definitely. I take college loan every year and feel good just because of that.

    Comment од ALBERTA28Shannon — 8-01-2011 @ 1:07 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Остави коментар