Vladislav Bidikov – BLOG

19-10-2005

Што всушност бараат АДСЛ корисниците, а што можеби ќе добијат

категорија: — Бидиков @ 4:18 pm

Еве скен од Дневник во кој се пренесуваат барањата на АДСЛ корисниците:
АДСЛ Реакција

На другиот фронт – Мобимак реши да промовира нова услуга која треба да им понуди бежичен интернет.
Еве скен и од тоа:
Мобимак ќе нуди бежичен интернет

No Comments »

Нема коментари.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Остави коментар