Vladislav Bidikov – BLOG

15-10-2005

Одлуката на МтНет

категорија: — Бидиков @ 1:38 am  (Mood: smile)

Еве во продолжение ја имаме официјалната одлука на МтНет за случајот АДСЛ:
АДСЛ Одлука

Сепак остануваат отворени повеќе прашања – дел од нив се дадени овде.

Секако ова не значи дека ако добивме една битка ја добивме војната – сеуште останува да видиме што ќе каже ОПМ и каков ќе биде исходот од ПЕТИЦИЈАТА.

No Comments »

Нема коментари.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Остави коментар