Vladislav Bidikov – BLOG

14-10-2005

Мојата омилена слика деновиве …

категорија: — Бидиков @ 5:34 pm

Еве ја мојата омилена сликичка деновиве:
Револуцијата ќе биде успешна ...

Инаку добрите новости се дека Телеком полека почна да попушта … како ќе се заврши останува да видиме …

1 коментар »

  1. Бидиков, а ти ќе го гасиш АДСЛ-от бе?

    Comment од ufo — 14-10-2005 @ 6:17 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Остави коментар