Vladislav Bidikov – BLOG

9-10-2005

Google Reader – време е сите feed-ови да одат на едно место

категорија: — Бидиков @ 8:46 pm

Иновациите на Google немаат крај – последното нешто од нивните лабаратории е т.н Google Reader кој ги чита вашите омилени feed-ови и ги прикажува на многу предледен начин – за повеќе повелете овде

Иначе успешно си ги увезов моите feed-ови и веќе неам намера да го палам гломазниот програм за оваа намера …

No Comments »

Нема коментари.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Остави коментар