Vladislav Bidikov – BLOG

9-10-2005

Петиција против новите услови на АДСЛ на МтНет

категорија: — Бидиков @ 8:23 pm

Еве конечно и петиција против обидот на МтНет да не намести на новиот систем за крадење, пардон, мислев тарифирање. За сите заинтересирани еве го линкот.

Инаку, еве го и приговорот против овој потег на МтНет:

За повеќе детали околу организираното раскинување договори видете ОВДЕ

No Comments »

Нема коментари.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Остави коментар