Vladislav Bidikov – BLOG

27-09-2005

7 години Google

категорија: — Бидиков @ 12:32 pm  (Mood: cool)

Како вчера да беше кога започна сагата наречена Google – еве сме веќе 7 години подоцна а Google се стреми да стане број 1 ИТ компанија во светот …

Епа среќен 7-ми роренден Google и повеќе да гуглате од денес натака …

П.С
For the record: Овие Илин и Зоки цело сабајле тука ми тропаат – цитрони ми ги направија :)

No Comments »

Нема коментари.

RSS feed for comments on this post.

Остави коментар