Vladislav Bidikov – BLOG

15-03-2005

Еве и од мене рандом тема за блог

категорија: — Бидиков @ 5:33 pm

Денеска е добар ден :)

Конечно положив Математика 2. За да биде уште подобар денот денеска ми ја средија (и мене улицата) со едни мали дрвца кои се на местото на оние грди мали борчиња кои ги ставија пред изборите и ми ја оставија раскопана улицата.

Сега уште да ми успее експериментов што го правам и ќе биде одличен денов!

П.С: Им се извинувам на сите кои изминативе 2 недели им ги ингнорирав маиловите, телефонските разговори и секој друг начин за комуникација и ги известувам дека од денеска сум општо на располагање на јавноста :)

No Comments

Нема коментари.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.