Vladislav Bidikov – BLOG

3-12-2004

Обврски до крајот на годината

категорија: — Бидиков @ 12:25 pm

Знам дека ви должам два до три текстови за хардвер, но можно е да се случи да ги добиете по нова година. Сега ме стегнаа некои обврски па незнам дали ќе имам време.
Во секој случај ќе се потрудам да бидам активен на блог колку што можам повеќе.
Иначе најново од мојата кујна е што конечно успеав да со средам компјутерот до стадиум кога ќе можам повторно да го инсталирам назад линуксот директно на хард драјв без емулатори и сл.
Ако успеам тоа да го завршам викендов ќе биде одлично. :-)

No Comments

Нема коментари.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.