Vladislav Bidikov – BLOG

1-12-2004

ATI Radeon 9600 PRO џглаб ..

категорија: — Бидиков @ 1:40 am

Ете конечно најдов време да ја ставам новата графичка.
Не е нешто ептем најново, но сепак ќе ми брка работа наредните 3-4 години.
Иначе досега имав Geforce4 MX440, а од сега сум среќен корисник на ATI RADEON 9600 Pro.
Farcry, HL2 и Need For Speed : Underground 2 – here i come!!!
(ако наредните неколку недели не видите ништо ново на блогов сум паднал во кома од играње)
Наскоро ќе објавам и подетални тестови за графичката :-)

No Comments

Нема коментари.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.