Vladislav Bidikov – BLOG

11-11-2004

Излезе Fedora Core 3 – Навали народе!!!

категорија: — Бидиков @ 9:25 pm

Еве конечно со помош на благодетите на BitTorrent и јас ги имам сите 4 цд-а од најновата Федора. (која иначе излезе на 9-ти овој месец – поточно пред 2 дена)
Сеа еве ќе пуштам да се пржат- па очекувајте викендов детален текст за моите впечатоци.

No Comments

Нема коментари.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.