Vladislav Bidikov – BLOG

31-10-2004

Ќе се вратам на блогов некад?

категорија: — Бидиков @ 2:13 pm

Денеска се решив на следново: ако наредните 5 дена не најдам време да напишам еден културен текст за блогов – ќе го дективирам сајтов. Не гледам цел да постои истиот ако неможам да најдам време да пишувам.

Значи ако го приметите дека сајтот е недостапен или ако дава чудни грешки – сум го убил! :)

No Comments

Нема коментари.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.