Vladislav Bidikov – BLOG

21-10-2004

Обврски и само обврски

категорија: — Бидиков @ 1:38 am

Леле овој Марфи работи прекувремено! Таман си реков дека ќе ми остане малце време да се посветам на блогов, нагрнаа обврските на факултет, па после решив малце да асистирам околу досредувањето на локализацијата на Федора 3, за на крај да останам 10 денови без текст на блогов. Тоа ти е – судбина.

Ај ветувам дека утре ќе го пратам некој текст … :)

No Comments

Нема коментари.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.