Vladislav Bidikov – BLOG

21-02-2008

Што е новинарство?

категорија: — Бидиков @ 6:00 pm

Се обидувам веќе 2 дена да се воздржам од реакции кои потоа можеби ќе бидат оценети како „реакции од личен интерес“, но мислам дека чашата се прелеа.

Следниот пост е јавен апел до сите т.н „новинари“ – господа ве молам научете што значи новинарство. (more…)