Vladislav Bidikov – BLOG

23-10-2007

24h после PSI 0.11

категорија: — Бидиков @ 11:12 am

Подолго време ја користев бета верзијата на мојот омилен Jabber клиент, а веќе 24 часа сум на финалната верзија која излезе на 15 октомври. Генерално доста од работите се сменети на подобро, но имам чуство дека оваа верзија е нешто повеќе лакома на меморија … сепак тоа треба да се провери …

За оние што сеуште незнаат – трк на освежената http://psi-im.org/ за да видите за што станува збор …