Vladislav Bidikov – BLOG

24-10-2006

Fedora Core 6 is out!!

категорија: — Бидиков @ 7:19 pm

Епа еве официјално излезе и најновата Федора – ако е се во ред ќе ги имам сите ЦД-а за едно 90-тина минути … па деновиве ќе пишам еден текст што мислам дека е старо/ново и како се одвиваше инсталацијата кај еден мој пријател кој досега нема сретнато линукс …