Vladislav Bidikov – BLOG

5-09-2006

Парис Хилтон ќе издаде нејзина Линукс дистрибуција…

категорија: — Бидиков @ 7:20 pm

Види види,
Парис Хилтон ќе издава своја Линукс дистрибуција.

Стварно незнам што повеќе да кажам – можеби да почекам да излезе и официјално па да видиме како тоа ќе изгледа :)

Значи што е следно – можеби некоја позната македоснка фаца ќе прави Линукс дистрибуција?