Vladislav Bidikov – BLOG

20-07-2006

Македонскиот забавен интернет простор

категорија: — Бидиков @ 2:14 am

Се започна пред неколку години – на македонскиот интернет простор почна полека да никнуваат сајтови со забавна содржина…

Започна со Он.Нет, Опасна багра и нејзиниот форум, потоа се појави Идивиди итн. итн. итн.
(more…)