Vladislav Bidikov – BLOG

18-01-2006

PSI 0.10.0

категорија: — Бидиков @ 10:40 pm

Излезе новата верзија на мојот омилен Jabber клиент – нови опции има куп меѓу кои и опција за табови во прозорите за дискусија и можност за транспаретност … Уште фали наредната верзија да подржува Google Talk (сосе аудио) и Дајман да види зошто не работи Yahoo транспортот на серверот и ќе користам само еден IM програм :)