Vladislav Bidikov – BLOG

2-11-2005

Бог да чува од МТ

категорија: — Бидиков @ 6:04 pm

После вчерашниот гаф на МТ со мерењето на сообраќајот (за што можете да го погледнете мојот претходен пост) – денеска ме контактираа од едно интернет кафе од Гостивар во кое откако вчера „бројачот“ им избројал 1800 МБ, денеска на „своја рака“ таа бројка ја корегирал .. на 356МБ.

Значи сликата од 01.11.2005 вика едно, а сликата од 02.11.2005 вика нешто сосема различно.