Vladislav Bidikov – BLOG

27-10-2005

З’ш не пишувам на блогот веќе неколку денови …

категорија: — Бидиков @ 10:50 pm

Епа искрено ништо ново нема од МТ (што беше една од најактуелните теми изминатиот месец) они се на нивното – ние понатака мораме да бараме излез кој како знае …

Иначе, пред два дена, повторно МТ(нет) беше нападнат, ама овојпат и ОнНет и изгледа и Сонет … и сеуште се прават анализите кој што и како сакал да постигне со нападот, но едно е јасно македонските интернет корисници (кои се во се помал број) јасно ги чуствуваа последиците …

За крај – се моли среќниот пронаогач на Elcon USB ADSL модем да се јави на рецепција … за да му дадам совети за негово правилно користење :)