Vladislav Bidikov – BLOG

14-10-2005

Мојата омилена слика деновиве …

категорија: — Бидиков @ 5:34 pm

Еве ја мојата омилена сликичка деновиве:
Револуцијата ќе биде успешна ...

Инаку добрите новости се дека Телеком полека почна да попушта … како ќе се заврши останува да видиме …