Vladislav Bidikov – BLOG

7-05-2005

И после многу време – ПЕТИЦИЈА

категорија: — Бидиков @ 3:24 pm

Знам дека тотално го запоставив блогов ама ова ме натера пак да почнам да пишувам .

Петиција за признавање на Македонија по уставно име

Чим можеле Грците (кои веќе никад нема да ме видат на гости кај нив) да соберат 20000 потписи против нас, ние можеме да собереме 30000 за нас НЕЛИ ??

Ајде распалете гласање ко што ни се случува да распалиме дискусија за некој термин при локализација …

П.С
Јас еве ветувам нема пак да го баталам блогов …