Vladislav Bidikov – BLOG

26-01-2005

Google Video пребарување

категорија: — Бидиков @ 1:47 am

Го чекав денот кога ќе се случи ова – Google нашиот омилен пребарувач почна да пребарува и низ видео снимки, поточно емисии кои се емитуваат на сателит и како резултати дава слики и податоци за емисијата во која се спомнал бараниот збор.

Навистина Google беше, е и ќе остане лидер во пребарувачкиот пазар!!

За оние кои сакаат да видат како изгледа ова – бујрум Google Video Search.