Vladislav Bidikov – BLOG

26-01-2005

Google Video пребарување

категорија: — Бидиков @ 1:47 am

Го чекав денот кога ќе се случи ова – Google нашиот омилен пребарувач почна да пребарува и низ видео снимки, поточно емисии кои се емитуваат на сателит и како резултати дава слики и податоци за емисијата во која се спомнал бараниот збор.

Навистина Google беше, е и ќе остане лидер во пребарувачкиот пазар!!

За оние кои сакаат да видат како изгледа ова – бујрум Google Video Search.

19-01-2005

Почеток на новата година

категорија: — Бидиков @ 11:19 am

Знам, дека обично ваквите текстови се пишуваат на почетокот на првиот месец од годината, но јас сум познат по каснење и еве ги моите анализи.

За да не се повторуваме за некои области препорачувам да ја читнете пораката на Дамјан, а за оние прашања кои директно ме засегаат следи кусо опразложение (читај: оправдување).

(more…)