Vladislav Bidikov – BLOG

29-11-2004

По ѓаволите и морските длабочинии (алиас: леле мразам кога ќе се појават проблеми)

категорија: — Бидиков @ 9:11 pm

Денеска Марфи повторно работеше прекувремено!!
Таман си реков еве еден нормален ден кој ќе го поминам лежејќи работите станаа пекол.
Прво сабајле „паметните“ од ЕСМ решија да ја гасат струјата неколку пати – па неможев да се наспијам од алармите на 4-те куќишта кои ми се во соба.
Таман пак заспав, почна тоа мобилниот да ме вади од такт – уште кога на тоа ќе се додаде хроничната ненаспанаст и напорниот ден вчера јасно е дека денов ќе биде лош и полн се нервози.
(more…)