Vladislav Bidikov – BLOG

17-11-2004

Fedora Core 3 – преглед

категорија: — Бидиков @ 2:32 am

Еве еден брзински преглед на Федора 3:
(знам дека ветив дека ќе биде објавен побрзо ама некоја мрза ме фати деновиве :) )

Исталацијата помина многу подобро и побрзо од Федора 2. Сеуште немав прилика да пробам надградба од претходна верзија, ама ќе го пробам и тоа викендов.
Решен е и проблемот со dual-boot и багот со небутирање од SATA кај некои плочи.
(more…)