Vladislav Bidikov – BLOG

8-11-2004

IRQ и Windows/Linux

категорија: — Бидиков @ 11:13 pm

Деновиве се малтретирам со проклетите IRQ и проблемите кои се јавуваат кога два до три уреди го делат истиот. Исто така сватив дека Windows е тотално неспособен правилно да ги распореди, а нејќе ни да чуе за помош.
Од друга страна Linux се снајде одлично и единствено кога енкодирав од ТВ картицата се осеќаше благо оптеретување на системот :-)
(more…)