Vladislav Bidikov – BLOG

21-10-2004

Обврски и само обврски

категорија: — Бидиков @ 1:38 am

Леле овој Марфи работи прекувремено! Таман си реков дека ќе ми остане малце време да се посветам на блогов, нагрнаа обврските на факултет, па после решив малце да асистирам околу досредувањето на локализацијата на Федора 3, за на крај да останам 10 денови без текст на блогов. Тоа ти е – судбина.
(more…)