Vladislav Bidikov – BLOG

10-10-2004

Нека биде темнина – Windows

категорија: — Бидиков @ 11:22 pm

Текстов требаше да го објавам уште вчера, но способноста на Windows да издржи најпросто снемување на електрична енергија е чиста нула.
Проблемите почнаа вчера (технички: денес) околу 1 часот по полноќ. Веќе трет ден по ред, вечерта електричната енергија правеше проблем. Претходните два дена тоа се случуваше околу 5 часот по полноќ па и не беше толку страшно зошто тоа време не работам на компјутер. Но, ова вчерашното (денешното) беше проблем.
(more…)