Vladislav Bidikov – BLOG

30-09-2004

Spamassassin во G-mol

категорија: — Бидиков @ 11:58 pm

Подолго време бев среќен корисник на верзија 2.6x верзија на овој омилен систем за борба против спам, но ете излезе првата верзија од новиот дом на Spamassassin (оној во фондацијата на Apache). Бидејќи верзијата беше најавувана дека ќе има многу новини (станува збор за верзија 3.0) решив да го пробам.
(more…)