Vladislav Bidikov – BLOG

28-09-2004

МТ – навистина (не)блиски

категорија: — Бидиков @ 2:30 pm

Дејството започна во средата во доцните часови. Од засега непозната причина мојот телефонски апарат го загуби сигналот. Ај си викам ќе се опорави ова до утре сабајле, а бидејќи АДСЛ-от најнормално си работеше не се почуствував загрозен.
Сабајлето во четврток околу девет часот, телефонот беше сеуште мртов па отидов во комшии на кафе за да се јавам на 9771 за да пријавам пречки во телефонските услуги.
Ми се јави културна тетка операторка и ме праша за телефонскиот број и ми рече дека ќе ја испитаат работата. Со помислив дека готово е ќе се среди работата, но проблемите само што започнаа!
(more…)