Vladislav Bidikov – BLOG

25-09-2004

Напорен период (втор дел)

категорија: — Бидиков @ 12:22 am

Претпоставував дека вака ќе се случи, но тоа е кога човек има сесија на факултет. Последниве осум денови немам време да го видам што прави компјутерот, иако беше активен нонстоп. (среќа што MlDonkey имаше доста фајлови ставено за преземање па компјутерот беше искористен за некоја работа)
Ај тоа што не видов тастатура со прсти и не е толку страшно – страшно е што викендов нема да можам да одам во Битола на денот на слободен софтвер во Битола.
(more…)