Vladislav Bidikov – BLOG

17-09-2004

Напорен период

категорија: — Бидиков @ 1:16 am

Епа деновиве морав да ги посветам на факултетот па затоа немав време да напишам некој нов текст. Плус имав проблеми со мрежната карта и бев преангажиран со проектот Гајтанлес.
(more…)