Vladislav Bidikov – BLOG

11-09-2004

Светкај ми светкај моја мила тастатуро!

категорија: — Бидиков @ 11:59 pm

Дома едната тастатура (онаа од линукс рутерот) ми дремеше потпрена на прозор. Кутрата таа, цело време потпрена без никаква функција, потемне од прашина. Бидејќи скоро и никогаш не ја користам, решив да и најдам некоја подобра примена.
Самиот рутер е на непрегледно место па неможам да ги гледам неговите сигнални диоди за оптеретување или мрежа па решив трите диоди од тастатурата да ги искористам за таа намена.
(more…)