Vladislav Bidikov – BLOG

6-09-2004

Кога се друго ќе откаже – ЛИНУКС продолжува да работи

категорија: — Бидиков @ 5:49 pm

Си беше еден стар двопроцесорски систем кој работеше долго време на Windows 2000. Минуваше времето и полека почна хард дискот да дава претсмртни знаци. Почнаа плавите екрани и веќе неможеше да се стартува Windows 2000.
Мислев деќа нема спас за хард дискот, но решив да се обидам да инсталирам Линукс.
(more…)